» Skogslotten 3.0!

Hej allihopa!
Imorgon kommer jag hem från Grekland där jag varit i 2,5 vecka, därav bristen på ridning, och därmed uppdatering;). Det har varit superhärligt med massa sol, tid att slappa och bada och vara med familjen. Nu har jag dock sådan otrolig ridabstinens att det känns helt perfekt att jag åker till Skogslotten om 4 dagar!

Det blir tredje året i rad som jag åker dit och det ska bli såå kul! Ridlärarna är så bra, människorna roliga och hästarna fina. Förhoppningsvis är vädret fint men något svalt så att vi slipper regna bort men heller inte behöver ha vattenpauser under ridpassen som vi hade förra året haha!

Vad gäller hästönskemål har jag inte direkt någon specifik som jag vill ha. Visst skulle det vara kul att ha Fame igen då jag tror att jag skulle kunna rida henne ännu bättre i både hoppning och dressyr nu, men får jag någon annan så blir det också en rolig utmaning. I min anmälan skrev jag att mitt mål för lägret är att kunna hoppa LC på avslutningen, och det målet tycker jag fortfarande är realistiskt, även om jag självklart är beredd att ändra det efter förutsättningarna, hur det känns med hästen etc :-). Detta eftersom jag hoppat stadigt LD-LD+5 på tävling och tränat banor med hinder upp till 1m-1.10 på ponny. LC på ponny ligger ju på 90cm och på storhäst på 1m, så om jag bara känner mig trygg med hästen tror jag inte att det ska vara några större problem.

I övrigt ska jag bara fokusera på att njuta av att rida gärnet, hönga i stallet hela dagarna och umgås med människor som tycker att det är precis lika roligt som jag gör!

Bild från en träningstävling på Cheval där jag hoppade upp till 90cm:).

Ska ni på något ridläger i sommar?
/Vera





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo