» Rytmen

Hej!
Nu känner jag att jag har börjat hitta rytmen i vardagen igen, alltid lika härligt! Jag känner att jag utvecklas i skolan som en följd av en, enligt mig, hög studienivå i de flesta ämnena. Samtidigt har jag hittat en struktur som gör att jag får klart det som ska göras och ändå inte känner mig särskilt stressad, skönt! Exempelvis har jag som regel att min fredagseftermiddag/kväll är helig, då får jag inte öppna böckerna. Är det något som prompt måste göras på fredagen så tar jag det på morgonen eftersom jag har sovmorgon. Alltid lika avslappnande att komma hem på fredagen och inse att alla måsten för dagen är avklarade!

Jag jobbar också mycket med checklistor, skriver upp vad som ska göras de närmaste två-tre veckorna och vad som ska göras på vilken dag. Sedan bockad jag av dem i takt med att jag blir klar, älskar att bocka av saker haha!

Just nu känner jag mig i alla fall väldigt motiverad till skolan, och det ska bli riktigt intressant och spännande att göra det första stora matteprovet för terminen om två veckor, på den första halvan av kursen matematik 1c. Jag har tid att plugga och känner att jag förstår det mesta så det ska nog gå bra!

Har ni något speciellt som ni gör för att känna er motiverade och strukturerade i vardagen?
/Vera



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo