» Ponnyallsvenskan i hoppning 2015

Hej!
Just nu är jag så otroligt glad. Jag har fått reda på att jag är med i DJRKs lag som ska tävla ponnyallsvenskan i hoppning år 2015! Detta är något jag har drömt om ända sedan jag anmälde mig för 3 månader sedan, men jag var aldrig säker på om jagvar tillräckligt bra för att komma med. Under den här terminen har jag verkligen satsat på hästarna genom lektioner fär Fredrik, hoppspecial, hoppkurser och privatlekioner, och det tänker jag fortsätta med. Enda skillnaden är att jag nu kommer få sätta mina kunskaper på prov på riktiga tävlingar. 
 
För många är allsvenskan div.3 en bebisklass som man hoppar med sin första A eller B-ponny, och let´s face it, det är ingen hög klass och vi kommer tävla mot barn som är flera år yngre än oss. Men för oss som klubb, och speciellt för mig som enskild ryttare, så är det här en av de största händelserna i min ryttarkarriär hittils, för det här är första gpången som mitt namn kommer registreras i tävlingsdatabasen, det är starten på min tävlingskarriär!
 
Nu ska jag vänta ut min envisa förkylning, coh sedan blrjar uppladdningen. Jag har flera veckor utan ridning framför mig i sommar, men istället för att deppa ihop pga det så ska jag anvnda dessa veckor till att bli i bättre fysisk form än jag någonsin varit. Jag ska styrketräna och knditionsträna, för jag vet att det gör mig till en bättre ryttare. Jag hoppas att ni vill följa med på resan!
 
Vem vet, det kanske blir den lille grå som tar sig an tävlingsbanorna tillsammans med mig;).
/Vera
 
 


Milla
13 Juni, 2014 - 11:13

Grattis tjejen !!! Sååååå glad för din skull :)
Kram Milla


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo