» Dagens ridpass på Maranello

Hej!
Idag ersatte jag Vera K i 17.00 gruppen och fick till min glädje rida Maranello. För åskådarna såg det nog inte ut som att det gick speciellt bra för mig, formen var inte riktigt där och tempot var lite här och var, men jag lärde mig mer under den här lektionen än vad jag gjort under hela terminen.
 
Tessan gick igenom vikten av att sjunka ner med benen och "sitta brett" i sadeln, och det var något heöt nytt för mig så det tog ett bra tag att få kläm på. När jag dock lyckades göra det i skritten, och sedan började trava under nedsittning, så kom jag plötsligt ner i sadeln ordentligt igen! det är en känsla som jag har letat efter ända sedan Skogslotten frra året, vilket blir nästan ett helt år, och nu hittade jag den, om så bara för korta stunder. Jag ska öva vidare på det på min lektion imorgon, på tävlingen och ändå till terminens slut så att jag förhoppningsvis har automatiserat det lite innan hästarna åker på bete.
 
Galopen var som vanligt den bästa gångarten och det var även där jag red bäst. Maranello galopperar så fint och härligt genom kroppen när man kommer till ridning, som den forna galoppör han är! Nu ska jag försöka hålla huvudet kallt och ha en precis lika bra sits som jag hade under de bra delarna av passet, och lägga till lite bra ridning på det på fredag, så tror jag att det kommer gå super för oss!
 
Marsnello, som han kallas just för att han är så snäll;).
/Vera
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo