» Den är borta, gone forever!

Just nu är jag så himla glad. Min tandställning är helt borta efter 1,5 timmar av trasslande med olika slangar, slipmaskiner och krämer. Det enda som finns kvar är två trådar på baksidan av tänderna, men de syns ju inte så det är inget som stör mig. På natten ska jag ha en sorts skena som är formad efter mina tänder för att ytterligare förhindra att tänderna flyttar sig en endaste millimeter haha!
 
Självklart firar jag denna fantastiska dag med mitt favoritgodis. Tufft att ha favoritgodisförbud i 15 månader, men dubbelt så gott när man väl får äta det!
 
/Vera


Anonym
19 April, 2013 - 15:59

Vilken bild, Vera!

Ninni Jansson
19 April, 2013 - 15:59

Oj, vad fint. Tänk om jag hade haft tandställning på min tid. Då hade kanske jag varit lika snygg.
Det måste kännas befriande att vara av med den.
Kram

Svar: Ja det gör det verkligen! Har precis satt på mig den här skenan jag ska ha på natten, den är som en avgjutning av mina tänder i genomskinlig plast, och gud vad konstigt det känns haha! Som extratänder typ. Tror säkert att du hade varit tacksam nu om du hade haft tandställning när du var yngre men det har ju blivit otroligt mycket vanligare nu det är 5-6 stycken bara i sjuan och fler kanske tillkommer! jag fick med mig gipsavgjutningarna av mina tänder hem så imorgon kommer det före/efter bilder på dem, helt sjukt är det verkligen, hel min käke har formats om!
Vera Bolmgren


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo