» Färdig med grundskolan!

Nu är jag, vad gäller uppgifter och prov, färdig med grundskolan(!!). Det känns så skumt men ändå häftigt, och jag vet att jag kommer gå ut med bra betyg som produkt av att jag kämpat hårt hela vägen. 

I höst påbörjas ett nytt kapitel, gymnasiet, och det ska bli superkul och spännande, men det känns såklart lite pirrigt och spännande också, som förändringar ska kännas. 

För att sammanfatta grundskoletiden så ser jag tillbaka på den med värme, även om det varit tufft ibland. Speciellt mina två år i USA utvecklade mig som person väldigt mycket, och mina senaste 4,5 år på ESN har verkligen varit minnesvärda. En så varm skola, med lärare från hela världen som omedvetet lär oss elever om en massa kulturer och pedagogikstilar i kombination med alla härliga människor jag träffat där tror jag är något som format mig som person otroligt mycket. Det är inte många som kan skryta med att ha gått på en skola som har över 100 nationaliteter representerade bland eleverna och mer än 20 bland lärarna. Men det kan jag, och DET är häftigt tycker jag.

Så tack ESN och alla som jobbat och studerat där under den tid som jag gjort det för en underbar tid. Nu blickar jag, och alla andra i min årskurs, fram mot gymnasiet och allt som kommer efter det!!

En bild på min absolut sista, färdigställda uppgift på den här skolan, ett tal om jämställdhet :-).
/Vera





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo